Επιστολή Υπ. Προέδρου για τον Β΄γυρο στις 3-4 Δεκεμβρίου

Επιστολή Υπ. Προέδρου για τον Β΄γυρο στις 3-4 Δεκεμβρίου

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΠ 2017Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ευχαριστώ για την τιμητική στήριξή σας στο πρόσωπο μου στον πρώτο γύρο των εκλογών , έναντι άξιων ανθυποψηφίων με προσφορά στον Σύλλογο.

Αντιλαμβάνομαι την συμμετοχή μου στον δεύτερο γύρο των δικηγορικών εκλογών όχι ως προσωπική μου επιτυχία, αλλά ως ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς τους συναδέλφους μου.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μια νέα αρχή, για μια επανεκκίνηση του Συλλόγου. Να ξεφύγουμε από την μιζέρια και την ηττοπάθεια. Να δώσουμε ζωντάνια και νέα πνοή στον Σύλλογο μας.

Το όραμα μου είναι ένας Σύλλογος με κύρος για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι ως μέλη του. Αυτό απαιτεί και προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Δεν περισσεύει κανείς.

Απαιτεί ενότητα και σύνθεση απόψεων, την οποία θα επιδιώξω τόσο μέσα στα θεσμικά όργανα του Συλλόγου όσο και μέσα από την επικοινωνία μου με κάθε συνάδελφο χωριστά.

Το αύριο του Συλλόγου που ονειρευόμαστε σημαίνει διαφάνεια, συλλογικότητα, διεκδίκηση, επιστημονική γνώμη και προτάσεις. Σημαίνει αγώνας για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των δικηγόρων. Σημαίνει υπεράσπιση του Κράτους Δικαίου.

Στο αγώνα αυτό δεσμεύομαι μόνο απέναντι σας και θα λογοδοτώ μόνο σε εσάς τους συναδέλφους μου.
Με γνώση, ανιδιοτέλεια, σεμνότητα, αίσθημα ευθύνης αλλά και επίγνωση των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζει το δικηγορικό σώμα, θα αγωνιστώ δίπλα σας και μαζί σας με σεβασμό στο Συμβούλιο του Συλλόγου που εσείς εκλέξατε, με σεβασμό σε όλους εσάς, επιδιώκοντας να ανταποκριθώ στο ρόλο του Προέδρου με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό, επιδιώκοντας να είμαι ο Πρόεδρος όλων των δικηγόρων του Πειραιά.

Ενωμένοι μπορούμε να αισιοδοξούμε.

Ζητώ τη συμμετοχή όλων σας στον δεύτερο γύρο των δικηγορικών εκλογών στις 3 κ΄4 Δεκεμβρίου 2017.

Το αύριο του Συλλόγου αφορά όλους μας. Μην το αφήσετε να περιμένει. Τώρα ο λόγος ανήκει σε εσάς.

 

                     Ηλίας Ι. Κλάππας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΠ